Kontakt

WELLNES CENTER

MIRJAM PAVLIN

Naslov: Razdrto 19

 

Gsm:

+386 (0)41 684 988

Gsm:

+386 (0)41 750 716

Telefon:

+386 (0)5 75 77 200

 

Internetni naslov:

http://www.mirjam.si

E-pošta:

mirjam.pavlin@mirjam.si

 


Domov WELLNESS & REKREACIJA Nega teles

Nega telesa

Odprava celulita s presoterapijo - strojno limfno drenažo. Obloge iz alg in ustreznih eteričnih olj - aromaterapija so odlična nega telesa in pomoč pri hujšanju.

Za nego in čiščenje obraza, depilacijo, pedikuro poskrbi izšolana kozmetičarka.

ksalon1.jpg

URNIK:

Obiski po predhodnem naročilu.

 

TERAPIJA Z MORSKIMI ALGAMI

Kot veliko pridobitev pri odstranjevanju celulita in maščobnega tkiva, obenem revitalizacije kože, pospešitev izločanja strupenih snovi iz telesa, seveda tudi kot splošno relaksacijo, vam nudimo obdelavo s termično odejo (SAVNO).

Do sedaj je dokazano, da je najbolj učinkovit naravni način za odpravljanje celulita, obnovitev kože in detoksinacijo telesa terapija z mešanico izvlečkov treh zdravilnih morskih alg, katere so: fukus, laminaria in lithotamnion.

Postopek je enostaven. Najprej vam na čisto kožo nanesemo poseben naravni "gel", ki ima sposobnost, da odpre kožne pore. Prašek iz treh zgoraj navedenih alg je pripravljen po posebnem postopku tako, da je vsak delec velik največ 1 do 3 mikrone (1 mikron = 1/1000 mm). Takšen mora biti, da lahko prodre v vsako poro kože in celo skozi kožo v podkožno tkivo. Tam deluje kot katalizator in začne razgrajevati celulitis in maščobo.

Kataplazmo (blato pripravljeno iz alg) nanesemo na predel ali celo telo, kjer želimo agresivno delovati. Ko ste pripravljeni, vas zavijemo v nepremočljiv ovoj, ovijemo vas v termo odejo, kjer se segrevate približno 35 min.

 

AROMA TERAPIJA

Podoben postopek, kot pri Algoterapiji, se uporablja tudi pri Aromaterapiji. Namesto kataplazme iz alg vam na telo nanesemo eterična olja (različna za razne potrebe). To terapijo vam priporočamo predvsem pri težavah s hrbtenico, sklepi, ali proti revmatizmu. Zelo učinkovita pa je tudi pri stresih in utrujenosti.

 
Online:
Prisotni 14 gostov .